Finland
Ilmainen toimitus yli €150     30 päivän rahat takaisin takuu
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus


Toimitus ja palautukset

Ajoneuvon palauttamisohjeet Toimitamme aina samanpäiväisenä päivänä, toisin sanoen toimituksen periaate seuraavana päivänä, jolloin henkilöt voivat siirtää kuormavirtatuotteita 1-3 päivää. Kuljetuksen aikana luultavasti 7-15 päivää.

Räjähdyssuojatut kantolaukut Varmista, että ne ovat valmiina. 5 päivää paketin jälkeen, sinun täytyy hyväksyä meidät. valuuttakurssipolitiikka on tarkoitettu käytettäväksi takaisin, ja sen on toimittava takaisin vastapuolelle, jotta se voi palata takaisin. Kaikkien meille palautettavia kohteita ei saa muuttaa, vaihtaa tai pestä alkuperäisen tilan, kaikki tarrat.

Emme voi palata / muuttaa nimitystä, kuten sopimattomia kenkiä, en pidä projektia. Derfor, sørg for formaat og prosjektlast hva de ønsker.

peruuttaa

Hvis du ønsker å kumoaa bestilling, kontakt vores kundeservice inden afsendelse. Anteeksi, emme voi peruuttaa tilausta, jos se lähetetään ulos. Kiitos ymmärryksestänne. Hvis du insisterer på at du vil kansellere bestillingen, vær så snill og vær oppmerksom på returretningen.

Sinun tyytyväisyys on meidän harjoittamisestamme. Tarjoamme kattavan palauttamispolitiikan sinulle. Ennen kuin palaat tavarat, ota yhteyttä ensin keskustelemaan ongelmallasi. Mest af tiden, vi er i stand til å tilby teknisk support til til løse ongelmat, du behøver ikke to sende noget tilbage. Jos on peruuttamattomasti virheettömiä tavaroita, voit taata, että haluat palata hankkeen vastineeksi He antoivat meille korjaamista tai vaihtamista 12 kuukauden, ota yhteyttä asiakaspalveluun, saat viestin myöhemmin. Anna nimesi ja tunnuksesi. Kaikki tilauksen palautusoikeudet on säilytettävä alkuperäisessä kunnossaan. Käytä, muuttaa tai pestä, kaikki tagit liitteenä, sinun täytyy maksaa palautuksen kustannukset, kuljetuskustannukset, hankintakustannukset.

IP osoitteesi: 54.226.30.186     Timberland Icon 6-inch , Timberland Chukka , timberland kengät , Timberland Takki , Timberland T-paita